Isolatie | Wapening | Beton

Vloeistofdichte vloeren

Een vloeistofdichte vloer waar u op kunt rekenen.

Isolatie | Wapening | Beton

ALLES OVER VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

Wij bieden vloeistofdichte vloeren die speciaal ontworpen zijn om lekkage van vloeistoffen te voorkomen en een veilige oplossing te bieden voor diverse industriële en commerciële toepassingen. Onze vloeren worden vakkundig geconstrueerd met zorgvuldig geselecteerde materialen. Verder gebruiken wij geavanceerde technieken om een vloeistofdichte barrière te creëren.

Vloeistofdichte vloeren zijn ideaal voor sectoren zoals chemische fabrieken, magazijnen, garages, tankstations, wasplaatsen en laboratoria, waar het beheersen van lekkages van cruciaal belang is om schade aan het milieu en de infrastructuur te voorkomen. Wij kunnen onze vloeistofdichte  vloeren aanleveren met een VVV verklaring. Daarbij is het ook mogelijk om een antraciete kleurstof en/of een afschot toe te voegen. Bovendien kunnen wij ook de structuur van het oppervlak naar uw wens afwerken (bijvoorbeeld met anti-slip). Daarmee bent u verzekerd van een vloeistofdichte vloer waar u op kunt rekenen.

JB PROJECTEN

WERKWIJZE

Bij JB Projecten staan wij altijd klaar om u te ontzorgen als het gaat vloeistofdichte vloeren. Met 15 jaar ervaring & een strakke planning gaan wij dolgraag aan de slag met uw project. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

Isolatie | Wapening | Beton

Waarom JB Projecten?

Persoonlijk contact

Wij staan altijd voor u klaar, met snelle service & vol enthousiasme.

Flexibel

Wanneer de situatie tijdens een project veranderd, dan zijn wij altijd in staat om mee te bewegen.

Goede planning

Afspraak is afspraak - wij zorgen ervoor dat de diensten die u bij JB Projecten afneemt zorgeloos en op schema zullen verlopen.

Isolatie | Wapening | Beton

Waarom JB Projecten?

Meer over ons

OVER JB PROJECTEN

Wij bij JB Projecten zijn erin gespecialiseerd om u te voorzien van isolatie, wapening en/of betonvloeren. Met meer dan 15 jaar ervaring bedienen wij u graag met ons enthousiasme & betrouwbare service.

Altijd binnen 24 uur een reactie!

VRIJBLIJVEND een
OFFERTE AANVRAGEN?