Isolatie | Wapening | Beton

Over ons

Lees onderstaand meer over JB Projecten.

Isolatie | Wapening | Beton

MEER OVER ONS

JB Projecten is opgericht door Jorlan Beks, gevestigd in Uden. Met een passie voor betonvloeren bieden wij gespecialiseerde diensten in betonvloeren, isolatie en wapening. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we uw betrouwbare partner voor diverse projecten. Denk hierbij aan bedrijfshallen, (seriematige) woningbouw en nog veel meer. Bij JB Projecten hechten we grote waarde aan persoonlijk contact en flexibiliteit. Ons team staat klaar om snel te schakelen en afspraken na te komen. Wij begrijpen dat de basis van een goede betonvloer essentieel is. Daarom integreren we isolatie en wapening om scheurvorming te minimaliseren en optimale warmte-isolatie te realiseren.

Van begin tot eind helpen wij u graag om uw project te verwezenlijken. JB Projecten staat garant voor een vlotte en succesvolle realisatie van uw betonvloerproject, met de hoogste kwaliteit en service als onze kernwaarden.

JB PROJECTEN

ONZE DIENSTEN

JB Projecten levert een verscheidenheid aan diensten binnen isolatie, wapening en beton. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer over onze diensten.

Isolatie | Wapening | Beton

Waarom JB Projecten?

Persoonlijk contact

Wij staan altijd voor u klaar, met snelle service & vol enthousiasme.

Flexibel

Wanneer de situatie tijdens een project veranderd, dan zijn wij altijd in staat om mee te bewegen.

Goede planning

Afspraak is afspraak - wij zorgen ervoor dat de diensten die u bij JB Projecten afneemt zorgeloos en op schema zullen verlopen.

Altijd binnen 24 uur een reactie!

VRIJBLIJVEND een
OFFERTE AANVRAGEN?