Isolatie | Wapening | Beton

Gevlinderde Betonvloeren

Een duurzame, strakke vloer die 50 jaar meegaat. 

Isolatie | Wapening | Beton

ALLES OVER gevlinderde betonvloeren

Normaliter is een standaard betonvloer altijd ruw. Dit is voor veel partijen een prima vloer, zoals bij de meeste industriële bedrijven, werkplaatsen en garages. Dit geldt echter niet voor iedereen. Wanneer je bijvoorbeeld een betonvloer in je woning wilt hebben, dan wil je dat deze er strak uit ziet. Een gevlinderde betonvloer is daarentegen een betonvloer die fijn afgewerkt is en een strakke uitstraling heeft.

Het kiezen voor een gevlinderde betonvloer brengt naar de uitstraling ook andere voordelen met zich mee. Een gevlinderde betonvloer is namelijk de sterkste vloer die je op dit moment kan krijgen. Daarnaast is de vloer ook erg comfortabel omdat het een naadloze vloer is. Overige voordelen bestaan uit een lange levensduur, een ontzettend goede weerstand, makkelijk schoonmaken en duurzaamheid.

JB PROJECTEN

WERKWIJZE

Bij JB Projecten staan wij altijd klaar om u te ontzorgen als het gaat om gevlinderde betonvloeren. Met 15 jaar ervaring & een strakke planning gaan wij dolgraag aan de slag met uw project. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

Isolatie | Wapening | Beton

Waarom JB Projecten?

Persoonlijk contact

Wij staan altijd voor u klaar, met snelle service & vol enthousiasme.

Flexibel

Wanneer de situatie tijdens een project veranderd, dan zijn wij altijd in staat om mee te bewegen.

Goede planning

Afspraak is afspraak - wij zorgen ervoor dat de diensten die u bij JB Projecten afneemt zorgeloos en op schema zullen verlopen.

Betonvloer storten bij JB projecten

Wat is een gevlinderde betonvloer?

Wanneer u een betonvloer laat aanleggen is deze in eerste instantie altijd ruw. De meeste industriële bedrijven, werkplaatsen en bijvoorbeeld garages vinden dit over het algemeen geen probleem. Maar misschien wilt u wel een gladde structuur op uw betonvloer binnen uw bedrijf of woning. Bij JB projecten is dit geen probleem. De oplossing voor een ontzettend comfortabele betonvloer met een gladde structuur, is een gevlinderde betonvloer. Een gevlinderde betonvloer is simpelweg hetzelfde als een normale betonvloer, alleen is deze dan behandeld. Deze behandeling noemen we vlinderen. De behandeling zorgt ervoor dat alle ruwe delen van de vloer verwijderd worden, wat resulteert een in gladde structuur over uw vloer.

Waarom een gevlinderde betonvloer?

Het kiezen voor een gevlinderde betonvloer is niet alleen een keuze voor een mooie en strak uitziende vloer, maar is ook een keuze die ontzettend veel andere voordelen met zich mee brengt. We gaan alle voor alle voordelen van een gevlinderde betonvloer uitgebreid met u behandelen.

Sterkte

Een gevlinderde betonvloer is een van de sterkst verkrijgbare vloeren van dit moment. Hierdoor is de vloer bestemd tegen zware lasten. Om deze reden kan dit de ideale keuze zijn voor een werkplaats, industrieel bedrijf, of bijvoorbeeld een garage. Als vloer voor in jouw woning kan dit natuurlijk ook ontzettend handig zijn.

Comfortabel

Een gevlinderde betonvloer is een ontzettend comfortabele vloer. Het is een naadloze vloer met een gladde textuur wat ontzettend fijn aanvoelt. Ook is het mogelijk om vloerverwarming te laten leggen. Dit zorgt ervoor dat u nooit koude voeten zult hebben, en dat u al uw radiatoren kunt verwijderen!

Duurzaamheid

Een gevlinderde betonvloer is een duurzame keuze om meerdere redenen. De vloer heeft goede thermische eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat het het warmte opslaat en afgeeft wanneer de omgeving van de vloer afkoelt. Dat heeft weer een positief effect op de energiebehoefte. Ook gaat de vloer minimaal 50 jaar mee. Dit draagt bij aan de algehele duurzaamheid van het pand of de woning.

Makkelijk onderhoud

Een gevlinderde betonvloer is een vloer die weinig onderhoud vereist. Geen gezeur met langdurige stofzuig beurten tot in alle naadjes van de vloer. Het is namelijk een vloer zonder naden. Dit zorgt ervoor dat de vloer ontzettend makkelijk schoon te maken. Slechts hier en daar een keer stofzuigen en af en toe een keer dweilen is voldoende om de vloer als nieuw te behouden.

Lange levensduur

Zoals zojuist vermeld heeft een gevlinderde betonvloer een ontzettend lange levensduur. Een onderhouden vloer gaat ten minste 50 jaar mee. Dit is dus op de lange termijn ook nog eens ontzetten positief voor de portemonnee.

Weerstand

Ten slotte willen we vermelden dat de vloer een ontzettend goede weerstand heeft. Het is een brandwerende vloer die ook vocht en waterdicht is. Uiteraard is dit al ontzettend fijn, maar ook heeft dit een ontzettend positief effect op de levensduur van de vloer.

Gevlinderde betonvloer

Hoe gaat het vlinderen van een betonvloer in zijn werk?

Stap 1: voorbereidingen voor een gevlinderde betonvloer

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat er een betonvloer gestort wordt. Wilt u weten hoe wij een betonvloer storten, en wat voor type betonvloeren wij kunnen aanbrengen? Bekijk dan onze pagina betonvloer storten. Nadat de vloer aangebracht is, is het belangrijk dat deze een aantal dagen kan uitharden. Wanneer de vloer voldoende is uitgehard kunnen we door naar de volgende stap.

Stap 2: vlinderen van de betonvloer

Nu zijn we aangekomen bij het moment waarop we de betonvloer echt gaan vlinderen. Bij het vlinderen van een betonvloer zorgen we ervoor dat de grove delen van de vloer naar beneden worden gewreven en de oneffenheden worden verwijderd. Dit doen wij door met een apparaat dat lijkt op een grasmaaier geleidelijk over de vloer te gaan. Dit apparaat bevat 4 bladen die zorgen voor een schurend effect over de vloer. Dit resulteert in een ontzettend gladde, gevlinderde betonvloer.

Stap 3: volgende sessie

Afhankelijk van het gewenste eindresultaat is het soms mogelijk dat we meerdere vlindersessies zullen uitvoeren. Tussen de sessies door is het noodzakelijk dat de vloer weer iets bij kan harden. Om die reden nemen we een aantal dagen rust tussen de vlindersessies.

gevlinderde betonvloer

Waarom kiezen voor JB projecten?

Bij de keuze voor JB projecten, kiest u voor een bedrijf dat staat voor kwaliteit. Ons bedrijf is opgezet met een echte passie voor betonvloeren, waardoor wij met plezier werken. Dat straalt zich uit in een kwalitatieve, stevige en strakke betonvloer. De afgelopen 15 jaar hebben wij onszelf ontwikkeld en veel ervaring opgedaan op het gebied van een gevlinderde betonvloer. Echter is dit niet het enige waar wij in uitblinken. Wij zijn ook specialisten op het gebied van wapening, isolatie, vlak onder de rei afgewerkte vloeren en vloeistofdichte vloeren. Kortom alles wat nodig is voor een perfect gevlinderde betonvloer.

Wij vinden een goede klantenservice ontzettend belangrijk. Hierdoor garanderen wij dat wij altijd binnen 24 uur reactie geven op uw vragen. Ook zijn wij ontzettend flexibel. Mocht er een probleem ontstaan, of bijvoorbeeld een misverstand zijn, dan zijn wij in staat oplossingsgericht te denken en hiernaar te handelen. Zo garanderen wij dat jouw gevlinderde betonvloer altijd aan al uw wensen zal voldoen. Buiten dit hechten wij ook veel waarde aan het op schema lopen van onze projecten. Dit resulteert in afspraken die nagekomen worden, en dat we netjes en zorgeloos volgens schema het project doorlopen. JB projecten is een bedrijf dat kwaliteit uitstraalt, waarop u kunt bouwen en vertrouwen.

Altijd binnen 24 uur een reactie!

VRIJBLIJVEND een
OFFERTE AANVRAGEN?