Isolatie | Wapening | Beton

Aannemer betonvloer

Wanneer u op zoekt bent naar een aannemer voor het storten van een betonvloer, dan bent u bij JB Projecten B.V. aan het juiste adres.

Isolatie | Wapening | Beton

Aannemer betonvloer

Het aanbrengen van een betonvloer zorgt voor een sterke fundering bij de uitbouw- of aanbouw van uw woning of bedrijfspand.

Persoonlijk contact

Wij staan altijd voor u klaar, met snelle service & vol enthousiasme.

Flexibel

Wanneer de situatie tijdens een project veranderd, dan zijn wij altijd in staat om mee te bewegen.

Goede planning

Afspraak is afspraak - wij zorgen ervoor dat de diensten die u bij JB Projecten afneemt zorgeloos en op schema zullen verlopen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Aannemer betonvloer met jarenlange ervaring

Bij JB Projecten kunnen we u ondersteunen wanneer u op zoek bent naar een aannemer voor het storten van een betonvloer. Naast het aanleggen van de betonvloer kunnen we u helpen bij de isolatie en wapening. Isolatie zorgt voor thermische efficiëntie en een comfortabel binnenklimaat.

In de afgelopen 15 jaar hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van betonvloeren. Dit zorgt ervoor dat we zeer flexibel en met een juiste planning te werk gaan. Wanneer we uw betonvloer storten, dan kunt u er altijd vanuit gaan dat afspraken nagekomen worden. Als bedrijf bent u namelijk gebaat bij een snelle service. Bij vragen krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie.

Toepassingen van beton

Beton is een uitgeharde mix van cement, grind, zand en water. Door water toe te voegen aan cement ontstaat een chemische reactie die ervoor zorgt dat het mengsel hard wordt. Deze chemische mix is uiterst geschikt voor vloeren en funderingen.

Een betonvloer kan meerdere doeleinden hebben. Zo kan het dienen als fundering voor een woning of bedrijfspand, maar ook kan een betonvloer gebruikt worden als designvloer in een showroom of woonkamer. Beton is multifunctioneel zou je kunnen stellen. Een vloer van beton is slijt- en krasvast en bijzonder duurzaam. Daarnaast houdt beton warmte vast en dempt het geluid. Al ligt dit ook aan de ruimte waar de betonvloer gestort wordt. 

Aannemer betonvloer

Aannemer betonvloer JB projecten B.V.

JB Projecten is opgericht door Jorlan Beks, gevestigd in Uden. Met een passie voor betonvloeren bieden wij gespecialiseerde diensten in betonvloeren, isolatie en wapening. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we uw betrouwbare partner voor diverse projecten. Denk hierbij aan bedrijfshallen, (seriematige) woningbouw en nog veel meer. Bij JB Projecten hechten we grote waarde aan persoonlijk contact en flexibiliteit. Ons team staat klaar om snel te schakelen en afspraken na te komen. Wij begrijpen dat de basis van een goede betonvloer essentieel is. Daarom integreren we isolatie en wapening om scheurvorming te minimaliseren en optimale warmte-isolatie te realiseren.

Van begin tot eind helpen wij u graag om uw project te verwezenlijken. JB Projecten staat garant voor een vlotte en succesvolle realisatie van uw betonvloerproject, met de hoogste kwaliteit en service als onze kernwaarden.

Aannemer betonvloer

Bekijk onze projecten

Bekijk onze eerdere projecten als aannemer van betonvloeren.

Machinefundaties in bestaande hal

Tankstation – Erp

DVO – Rozenburg

Aannemer betonvloer

Aan de slag met
JB Projecten?