Isolatie | Wapening | Beton

Betonvloer

Een duurzame, strakke vloer die 50 jaar meegaat. Steeds meer mensen kiezen voor een betonvloer. Benieuwd wat JB Projecten voor u kan doen?

Isolatie | Wapening | Beton

betonvloer

Wanneer u op zoek bent naar een stevige, waterdichte, duurzame, mooie vloer die weinig onderhoudt verreist, dan is een betonvloer de beste keuze. Bij JB projecten leggen wij kwalitatieve betonvloeren die perfect aansluiten bij al jouw wensen. Wij verzorgen het gehele proces, van isolatie en wapening tot het afwerken van de vloer. Op deze pagina behandelen we alles wat te maken heeft met een betonvloer. Van de voordelen van een betonvloer, de stappen van het aanbrengen van de vloer tot de verschillende mogelijkheden in diverse kleuren en looks. Zo zorgt JB projecten ervoor dat u alle nodige informatie ter beschikking hebt om uw perfecte betonvloer te kiezen!

Persoonlijk contact

Wij staan altijd voor u klaar, met snelle service & vol enthousiasme.

Flexibel

Wanneer de situatie tijdens een project veranderd, dan zijn wij altijd in staat om mee te bewegen.

Goede planning

Afspraak is afspraak - wij zorgen ervoor dat de diensten die u bij JB Projecten afneemt zorgeloos en op schema zullen verlopen.

Betonvloer storten bij JB projecten

De voordelen van een betonvloer

Wanneer u een betonvloer wilt laten storten, heeft ontzettend veel diverse voordelen in vergelijking met een ander soort vloer. We gaan een aantal van de meest belangrijke voordelen met u doorlopen.

Sterkte van de vloer

Een betonvloer is een van de sterkste vloeren die verkrijgbaar is op de markt. Vanwege deze sterke is de vloer bestemd tegen zware lasten. Dit kan het aanbrengen van een betonvloer de ideale keuze maken voor een industrieel bedrijfspand, magazijn, garage maar het is ook zeker ontzettend geschikt voor een huis.

DUURZAam

Een betonvloer heeft een ontzettend duurzame keuze. Later op deze pagina komen we hierop terug.

Weinig onderhoud

Betonvloeren hebben niet veel onderhoud nodig. U hoeft er slechts een keer een stofzuiger of bezem en zo nodig een keer een dweil over heen te halen, en de vloer is weer als nieuw. Een betonvloer heeft geen voegen, het is een naadloze vloer. hierdoor is het schoonmaken ook een stuk gemakkelijker en hoeft het minder nauwkeurig dan bij andere type vloeren.

Lange levensduur

Een betonvloer heeft een ontzettend lange levensduur. Met een beetje onderhoud gaat de vloer zelfs in industriële omstandigheden gemakkelijk 50 jaar mee. Op de lange termijn is dit dus ook ontzettend kostenbesparend, want u hoeft vrijwel nooit een nieuwe vloer aan te schaffen wat u bij andere soort vloeren wel kan hebben.

Kleurmogelijkheden

Ook kan een betonvloer naar wens worden aangebracht. De vloer kan namelijk worden gekleurd, gepolijst of er kunnen vegen in aangebracht worden om verschillende uiterlijken te creëeren.

Weerstand

Beton is vocht en waterdicht. Wanneer het in aanmerking komt met water zal dit de vloer niet aantasten. Ook is de vloer bestemd tegen brand. Dit draagt bij aan de langere levensduur van de vloer en is in het algemeen gewoon ontzettend fijn en handig.

Warmtebehoud van beton

Beton heeft goede thermische eigenschappen. Beton vangt warmte op en slaat dit vervolgens op. Wanneer de desbetreffende ruimte afkoelt, begint het beton met het afgeven van de opgeslagen warmte. Dit heeft een positieve invloed op zowel de gevoelstemperatuur van de ruimte, als op de energierekeningen. Een win win situatie dus.
betonvloer

De nadelen van een betonvloer

Een betonvloer heeft ontzettend veel voordelen zoals u hierboven gelezen heeft. Echter zijn er ook enkele nadelen bij het storten van een betonvloer, waar u wellicht rekening mee zult moeten houden. We gaan deze nadelen stuk voor stuk met u behandelen.

geluid

Het storten van een betonvloer zorgt ervoor dat het geluid meer galmt in de ruimte ten opzichte van andere vloeren. Wanneer u een betonvloer in uw woning wilt storten kan dit behoorlijk irritant zijn. Zorg er daarom voor dat u voor dat u meubelkeuze een beetje hierop is afgestemd. Bijvoorbeeld een gestofte bank en stoelen. Dit zal er voor zorgen dat u hier geen last meer van zult hebben. Ook kunt u er voor kiezen om een geluiddempende ondervloer aan te laten brengen.

Koud

Zoals eerder vermeld heeft een betonvloer ontzettend goede thermische eigenschappen. Het slaat warmte op en stoot dat vervolgens af wanneer de desbetreffende ruimte afkoelt. Hierdoor zal de vloer nooit koud aanvoelen in de warme maanden. Echter is het natuurlijk lastig warmte op te slaan in de wintermaanden. Hierdoor kan het zo zijn dat de betonvloer dan koud aanvoelt. Een oplossing hiervoor is om vloerverwarming te laten installeren. Tevens brengt dat ook het voordeel met zich mee dat u dan alle radiatoren weg kan laten halen, omdat de vloerverwarming de gehele ruimte zal verwarmen. Dit is handig, maar ziet er ook nog eens ongelofelijk strak uit.

Scheurtjes

Door warmteverschillen kan het natuurproduct beton uitzetten en krimpen. Dit uitzetten en krimpen kan ervoor zorgen dat er kleine scheurtjes in de vloer terecht komen. Bij JB projecten leggen we uw vloer zo aan dat dit vrijwel nooit gebeurd. Wij beschikken over wapening van hoge kwaliteit, hier zult u verderop meer over lezen. Ook hebben wij ontzettend veel ervaring en kennis. Door dit te combineren voorkomen wij vrijwel altijd dat er scheurtjes ontstaan. Mochten er op de een of andere manier toch scheurtjes ontstaan, dan kunt u dit altijd door ons laten herstellen!

Niet flexibel

Wanneer u eenmaal een betonvloer hebt laten storten, is dit lastig om deze gemakkelijk te verwijderen en te vervangen voor een ander soort vloer. Het is een harde dikke laag die lastig te verwijderen is. Denk hierom van te voren goed na over verschillende aspecten zoals: wil ik vloerverwarming? Wil ik er een bepaalde look in terugzien? Wat voor type kleur wil ik het liefst? etc. Bij JB projecten zijn we er om u te ondersteunen en te adviseren bij uw keuze!
betonvloer

Een betonvloer storten voor jouw woning

Buiten een bedrijf is een betonvloer natuurlijk ook een ontzettend goede en mooie keuze voor een woning. Het is een ontzettend stijlvolle, duurzame en praktische keuze. U kunt een betonvloer laten aanleggen in elke ruimte van uw woning. Van woonkamer tot keuken tot de badkamer, het creëert overal een stijlvolle look. Ook de mogelijkheid om vloerverwarming te laten installeren onder de vloer kan ontzettend handig zijn. Het zorgt ervoor dat u altijd een comfortabele vloer hebt, maar ook dat de radiatoren in de desbetreffende ruimte verwijderd kunnen worden. Dit resulteert dan weer in een nog strakkere ruimte. Omdat een betonvloer ontzettend lang mee gaat, kan dit op de lange termijn ook nog eens een ontzettend kostenbesparende optie zijn.

hoe gaat het aanbrengen van een betonvloer in zijn werk?

Het aanbrengen van een betonvloer is een heel proces met ontzettend veel diverse stappen. We gaan deze allemaal stap voor stap met u behandelen, zodat u precies weet hoe het in zijn werking gaat.

 

STAP 1: voorbereidingen

Voordat we kunnen beginnen met het daadwerkelijk aanbrengen van de betonvloer, is het eerst van belang dat de ondergrond geschikt is. Verwijder eerst de hiervoor gelegen vloerbedekking, tegels of bijvoorbeeld tapijt of laminaat. Zorg er hierna voor dat de desbetreffende vloer egaal, schoon en droog is. Het is ontzettend belangrijk dat de ondergrond van goede kwaliteit is. Zorg er daarom altijd voor dat er geen gaten of scheuren in zitten. Ook moet er voorkomen worden dat er vocht, of kans op vocht op deze grond is.

Stap 2: isolatie en bewapening

Vervolgens beginnen we met het leggen van de isolatie en wapening. De isolatie is nodig voor verbeterde thermische aspecten. Dit zorgt ervoor dat het beton de warmte die het op vangt beter opslaat en afgeeft. De bewapening is van essentieel belang. Het is een solide basis voor de vloer. Het verlaagt het risico op eventuele scheuren en het versterkt de vloer. Ook plaatsen we een foamband van 5 millimeter aan de muren. Deze band zorgt ervoor dat de betonvloer kan uitzetten en krimpen bij diverse temperaturen. Dit verlaagt ook de kans op eventuele scheuren.

STAP 3: het klaarmaken van het beton

Vervolgens starten we met het klaarmaken van het beton. We houden hierbij rekening met de doorgegeven en afgesproken wensen. We mengen alle benodigde ingrediënten zoals cement, grind, zand en het benodigde water. Zo zorgen we ervoor dat we het perfecte beton creëeren voor jouw betonvloer. Eventueel voegen we ook het kleurpigment toe om de gewenste kleur te bereiken.

STAP 4: aanbrengen van de betonvloer

Nu is het tijd voor het daadwerkelijk storten van de betonvloer. We zullen met onze betonwagen naar locatie komen. Vervolgens wordt het beton, door gebruik te maken van een betonpomp, via een buis over de goed voorbereide vloer gestort. Dit wordt nauwkeurig gedaan, zodat we de perfecte en gewenste hoogte zullen bereiken. Uiteraard meten we dit nauwkeurig af.

STAP 5: uitvlakken

Direct nadat het beton gestort is zorgen onze specialisten ervoor dat het beton strak gladgestreken wordt, zodat het een naadloze strakke vloer wordt. Met behulp van troffels en trilnaalden zorgen we ervoor dat de vloer mooi uitgevlakt is. Zo kunnen we een egale vloer garanderen.

STAP 6: mogelijke textuur toevoegen

Wanneer u aangegeven hebt dat u graag een contrast in uw vloer zou willen, wordt dat op dit moment gedaan. Voorbeelden van technieken die wij gebruiken om het gewenste contract te creëeren zijn walsen, borstelen, polijsten of stempelen. Afhankelijk van het gewenste design, kiezen we een van de hiervoor genoemde technieken. Zo garanderen wij een perfect resultaat naar wens.

STAP 7: uitharden

Nu de betonvloer volledig gestort is en mooi egaal is gemaakt, is het tijd voor het uithardingproces. Afhankelijk van het seizoen waarin u zich op dat moment bevind kunnen we de tijd van het uitharden inschatten. In de wintermaanden kan dit namelijk iets langer duren dan in de zomer. Ook de dikte van de betonvloer speelt hierin een cruciale rol. U kunt rekening houden met een aantal dagen tot weken tijd. Tijdens het uitharden is het ontzettend belangrijk de vloer niet betreden wordt om schade te voorkomen. Ook moet de vloer tijdens het uitharden meerdere malen besproeid worden. Dit doen we om vochtverlies te voorkomen. Ook bevorderd het de sterkte van de vloer.

STAP 8: vlinderen

Voor het vlinderen van de betonvloer is het van cruciaal belang dat de vloer voldoende is uitgehard. Wanneer de vloer voldoende uitgehard is kunnen we aan de slag gaan met het vlinderen. Het vlinderen is ontzettend belangrijk. Bij het vlinderen van de vloer zorgen we er namelijk voor dat we grove delen naar beneden worden gewreven, en verwijderen we oneffenheden. Het vlinderen van een betonvloer word gedaan met een soort stofzuiger met een schurend effect. Verder kan het ook zijn dat de vloer vaker gevlinderd moet worden. Dit is afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Tussen het vlinderen door laten we de betonvloer even uitharden. Het vlinderen kan in totaal dus een aantal dagen duren.

STAP 9: afwerking

Als het vlinderen er op zit is het tijd voor de afwerking van de vloer. Na het vlinderen is de vloer nog niet volledig uitgehard. Wanneer u na het vlinderen een stucloper plaatst over de vloer, kut u er al wel gebruik van maken voor bijvoorbeeld bouwwerkzaamheden. Ondertussen kan de vloer volledig uitharden. Nadat de betonvloer volledig uitgehard is kan de vloer geïmpregneerd worden. Dit houdt in dat u een dun laagje op de betonvloer aanbrengt dat er voor zorgt dat de glans verbeterd, maar ook beschermd het de vloer tegen slijtage en vlekken. Afwerkingen aan de rand van de vloer, zoals bijvoorbeeld plinten, kunnen nu ook geplaatst worden.

STAP 10: genieten maar

Wanneer alle hiervoorgenoemde stappen correct uitgevoerd zijn is het dan nu eindlijk tijd om te genieten van uw prachtige en stevige betonvloer. Mocht u een betonvloer willen laten storten voor een bedrijfspand, dan kunt u na de vorige stappen eindelijk weer hard werken op een gloednieuwe vloer. Wilt u hem thuis hebben liggen? Dan kunt u na dit proces eindelijk uw huis weer inrichten, en zult u leven in een wereld van verschil. Bij JB projecten kunnen we tenminste één ding garanderen. Dat is namelijk dat we zeker weten dat u van uw betonvloer ontzettend lang en plezier zult beleven.

HOE GAAT HET AANBRENGEN VAN EEN BETONVLOER IN ZIJN WERK?

Heeft u net een nieuw bedrijfspand laten bouwen en ligt daar nog geen vloer in maar alleen een laagje zand? Of heeft u een huis laten bouwen of verbouwen, en loopt u hier ook tegen aan? Dan is dat geen probleem! JB projecten kan een betonvloer vrijwel direct op zand storten. Echter dienen hier wel een paar voorzorgsmaatregelen getroffen te worden. Zand onttrekt vocht uit de betonmortel, en dit zorgt ervoor dat het beton niet goed uithard. De gevolgen hiervan zijn dat de betonvloer sneller zal scheuren. Het is hierom niet mogelijk de betonvloer direct op zand te storten.

Wanneer wij een betonvloer op zand gaan storten, beginnen we met het egaliseren en het verdichten van het zand. We doen dit doormiddel van een trilplaat. Vervolgens wordt er een laagje betonzand geplaatst over het zand om een vlakke ondergrond te creëeren. Hierna plaatsen we een folielaag om het beton te beschermen. Na deze stappen is het tijd om de isolatie, wapening en eventuele vloerverwarming aan te brengen. Wanneer dit allemaal is gebeurd kunnen we beginnen met het storten van de betonvloer. Vervolgens dient dit uitgehard, gevlinderd en geïmpregneerd te worden. Na al deze stappen is uw vloer klaar voor gebruikt! Bij JB projecten regelen wij het storten van jouw betonvloer op zand. Hierdoor hoeft u niet eerst een ondergrond aan te laten brengen, en weet je dat je een kwalitatieve vloer krijgt!

Het onderhouden van een betonvloer

Het onderhouden van een betonvloer is over het algemeen een erg simpel proces. Echter is het wel goed om na te denken over voorzorgsmaatregelen. Denk aan maatregelen om de vloer te beschermen tegen vlekken en krassen. Uw betonvloer beschermen tegen vlekken kan op verschillende manieren. De eerste manier is door uw vloer te beschermen met impregneermiddel. Eerst wordt de curing-laag van de betonvloer verwijderd. Dit is een laagje dat na het aanleggen over de betonvloer word gegoten. Het is een beschermend laagje dat helpt om het beton langzamer te laten drogen. Dit voorkomt scheurtjes. 

Vervolgens word er een impregneermiddel aangebracht. Dit middel trekt diep in het beton om het te beschermen, maar veranderd niks aan de looks van het beton. Ook kunt u de betonvloer beschermen doormiddel van coating. Coating is een laag die je aanbrengt bovenop je betonvloer. Hierdoor word de vloer voor 100% waterdicht. Maar let wel op, dit kan het uiterlijk van de vloer aantasten. Ook kost het vaak meer dan de betonvloer beschermen met een impregneermiddel. Buiten de laagjes die u kunt aanbrengen om uw vloer te beschermen, is het natuurlijk ook van belang dat u goed voor de vloer zorgt. Dit doet u door de vloer regelmatig schoon te maken. Wij raden aan uw vloer 1 á 2 keer per week te stofzuigen. Dit is ons advies omdat er anders een onzichtbaar laagje zand op de vloer komt, wat mogelijk voor krassen kan zorgen. Ook raden we u daarnaast aan om uw betonvloer minimaal één keer per week te dweilen. Zo houdt je een vloer zonder krassen, en ziet die er ook nog eens altijd glanzend uit.

Wapening en isolatie voor jouw betonvloer

Wapening is van essentieel belang bij het aanleggen van een betonvloer. Misschien heeft u al enig idee wat wapening is, maar we gaan het toch even tot in de details bespreken. We weten allemaal dat beton bestaat uit cement, grind, zand en water. Dit mengsel wordt wanneer het nog vloeibaar is aangebracht en hard vervolgens uit. Het uiteindelijk uitgeharde beton kan drukkrachten ontzettend goed weerstaan. Helaas is het iets minder goed bestemd tegen trekkrachten. Deze krachten ontstaan doordat de temperatuurverschillen in een korte tijd heel groot zijn. Hierdoor kan het beton mogelijk scheuren. Om deze reden is het ontzettend belangrijk om wapening aan te leggen.
 
Wapening zijn ijzeren netten in uw betonvloer die deze scheurtjes voorkomen, waardoor de vloer ontzettend sterk en mooi blijft. Buiten wapening is ook het isoleren van uw betonvloer ontzettend belangrijk. Bij het isoleren van een betonvloer bevorder je de thermische eigenschappen. Dit houdt in dat beton warmte opslaat en afgeeft wanneer het afkoelt in de desbetreffende ruimte. Ook bevorderd het isoleren het leefcomfort ontzettend erg. Wanneer een betonvloer geïsoleerd is voelt het beton van zichzelf al een stuk warmer aan aan uw voeten. Ook bevorderd de isolatie de luchtvochtigheid in huis. Het zorgt ervoor dat deze een stuk beter is. Buiten dat alles bespaart u ook nog eens goed op uw energiekosten. Het is dus van cruciaal belang dat uw betonvloer goede wapening en isolatie bevat. Bij JB projecten kunnen we niks anders zeggen dan dat we met plezier en volle inzet wapening, isolatie en een betonvloer voor jouw aanleggen. Wilt u weten wat onze kwalitatieve isolatie en wapening voor jouw kan betekenen? Bekijk dan onze pagina isolatie-wapening.

Betonvloer en duurzaamheid

Een betonvloer is ook een duurzame keuze. Een betonvloer heeft een ontzettend lange levensduur. Met een beetje onderhoud kan een betonvloer zelfs in industriële setting minimaal 50 jaar mee. Dit is een stuk langer dan andere vloeren die vaak de helft of nog minder lang mee gaan. Dit betekent dat een betonvloer minder vaak vervangen hoeft te worden in tegenstelling tot andere vloeren, wat bijdraagt aan de algehele duurzaamheid. Ook heeft beton goede thermische eigenschappen. 

Dit houdt in dat beton warmte opslaat en het langzaam afgeeft aan de desbetreffende ruimte. Dit kan ervoor zorgen dat de energiebehoefte voor verwarming in een pand sterk afneemt. De vloer hoeft u vrijwel niet te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat u minder chemicaliën en schoonmaakmiddelen zal benutten dan bij andere vloeren. Ten slotte is het weerstandsvermogen van een betonvloer ontzettend hoog. De vloer is bestand tegen vele vormen van schade zoals bijvoorbeeld: deuken, krassen en vlekken. Dit garandeert een langere levensduur, waardoor u de vloer niet hoeft te vervangen.

Verschillende betonvloer kleuren

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft kleuren voor een betonvloer. Omdat beton een mengsel is van cement, grind, zand en water, ziet elke soort betonvloer er altijd net iets anders uit qua kleur. Dit komt doordat de verhoudingen tussen deze ingrediënten vaak niet exact hetzelfde zijn. De meest populaire kleur van een betonvloer is grijs. Grijs straalt veiligheid, stevigheid, kalmte, rust maar ook zeker klasse uit. Er zijn ontzettend veel verschillende grijstinten mogelijk. Vrijwel alle tinten die u kunt bedenken, kunnen wij verwerken in een betonvloer. Buiten de grijstinten, kunt u er ook voor kiezen om een kleur te nemen die wat meer warmte, rust, betrouwbaarheid en ontspanning uitstraalt zoals beige, of een zandkleur. Deze kleuren zijn ook weer samen te stellen in diverse tinten. Dit zijn hele algemene kleuren voor vloeren, maar wilt u nou een unieke kleur, dan kunnen wij daar ook voor zorgen. Door het toevoegen van kleurpigment kunnen we een unieke kleur realiseren.
 
Betonvloer

Wat kost een betonvloer?

Bij JB projecten willen we ervoor zorgen dat u een zo betaalbaar mogelijke vloer kunt laten aanbrengen. Hierdoor hanteren wij geen vaste bedragen en hebben wij ook geen specifieke bedragen per m². Wij bekijken per project wat een reëele prijs is. Hiervoor kunt u bij ons een offerte aanvragen. In deze offerte vragen we om alvast de volgende punten in te vullen: de gewenste dikte van de vloer, de toepassing van de vloer bijvoorbeeld ‘bedrijfshal’, het aantal ruimtes en of deze binnen, buiten of beide zijn, of u er een afschot bij wilt, inzagen, etc. Doordat u al deze punten nauwkeurig invult, kunnen wij een offerte samenstellen. Deze offerte zorgt ervoor dat jij de allerbeste prijs krijgt, geschikt voor jouw project. Mocht u nu niet precies weten wat alles inhoud of wat het meest geschikt is voor jou, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u ondersteunen en adviseren zodat u de perfecte betonvloer krijgt!

FAQ’s betreft betonvloeren

Kan je vloerverwarming aanleggen onder een betonvloer?

Ja, het aanleggen van vloerverwarming is een uitstekende keuze onder een betonvloer. Het zorgt ervoor dat de vloer altijd comfortabel aanvoelt, maar ook zorgt het ervoor dat u alle overige radiatoren in de desbetreffende ruimte kan verwijderen. Dit geeft een chiquere look, waardoor u ook meer ruimte creëert.

Hoe lang duurt het aanbreng proces?

De tijd waarin de vloer word aangebracht hangt af van verschillende factoren zoals, de weersomstandigheden, de omvang van het project en bepaalde specifieke wensen die gesteld worden. Een indicatie qua tijd voor het aanbrengen van een betonvloer is +- 2 weken.

Hoe lang gaat een betonvloer mee?

Beton is een ontzettend sterk materiaal. Met de juiste samenstelling van beton, kwalitatieve wapening, goede isolatie en eventuele vloerverwarming, en goed onderhoud, gaat een betonvloer van JB projecten gegarandeerd minimaal 50 jaar mee.

Is een betonvloer makkelijk schoon te maken?

Een betonvloer heeft het grote voordeel dat het een naadloze vloer is. Hierdoor heeft u niet het probleem dat u langdurig moet stofzuigen om bijvoorbeeld al het zand uit de naadjes te halen. Een snelle stofzuig beurt en mogelijk een dweil beurt is meer dan voldoende om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien!

Is een betonvloer verkrijgbaar in verschillende kleuren?

Jazeker, een betonvloer is verkrijgbaar in diverse kleuren. De meest voorkomende kleur is grijs. Wij bieden dit dan ook aan in verschillende tinten. Andere veel voorkomende kleuren zijn beige en zandkleuren. Mocht u nu iets totaal anders en unieks willen, is dit ook zeker mogelijk!

Waarom kiezen voor JB projecten?

Wanneer u kiest voor een betonvloer van JB projecten, dan kies u voor kwaliteit. JB projecten is opgericht met echte passie voor betonvloeren. Wij kunnen daarom ook zeggen dat we ons werk met veel plezier uitvoeren, wat ook terug te zien is in de kwaliteiten van onze projecten. Wij beschikken ondertussen over meer dan 15 jaar ervaring op verschillende gebieden zoals natuurlijk betonvloeren, maar ook isolatie en wapening, monolietvloeren, vlak onder de rei afgewerkte vloeren en vloeistofdichte vloeren.

Bij JB projecten vinden we persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Om deze reden staan we altijd met enthousiasme en snelle service voor u klaar. Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw vraag! Ook zijn wij ontzettend flexibel. Wanneer we tegen een probleem aanlopen binnen een project zijn wij in staat een geschikte oplossing te vinden, en om mee te bewegen me de nieuwe situatie. Een goedlopende planning is bij ons van essentieel belang. Als we een project met u aangaan komen wij onze afspraken na, zorgen we dat we netjes op schema lopen en dat het project zorgeloos verloopt. Kortom, JB projecten is een bedrijf dat veel waarde hecht aan kwaliteit en klanten, maar is ook een bedrijf waarop u kunt bouwen, vertrouwen en dat echt voor jou klaar staat.

Aan de slag met
JB Projecten?