Isolatie | Wapening | Beton

vlak onder de rei afgewerkte vloeren

Een ruwe betonvloer zonder afwerking.

Isolatie | Wapening | Beton

VLAK ONDER DE REI AFGEWERKTE VLOEREN

Een ruwe betonvloer wordt na het storten niet verder afgewerkt. Het beton wordt gestort, goed verdicht en met behulp van laser en/of een rei mooi vlak gemaakt. Vaak wordt dit proces “vlak onder de rei” genoemd. Deze ruwe betonvloer wordt gebruikt als er later nog andere afwerklagen, zoals zandcement, isolatie of dakbedekking, worden aangebracht.

In essentie is de ruwe betonvloer een onbehandelde ondergrond, klaar om later te dienen als basis voor verschillende afwerkmogelijkheden. Het biedt de mogelijkheid om verdere aanpassingen aan te brengen, afhankelijk van de specifieke behoeften en functies van de ruimte. De onafgewerkte betonvloer kan een praktische en functionele keuze zijn, waarbij de uiteindelijke afwerking wordt bepaald door het beoogde gebruik van de vloer.

JB PROJECTEN

WERKWIJZE

Bij JB Projecten staan wij altijd klaar om u te ontzorgen als het gaat vlak onder de rei afgewerkte vloeren. Met 15 jaar ervaring & een strakke planning gaan wij dolgraag aan de slag met uw project. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan!

Isolatie | Wapening | Beton

Waarom JB Projecten?

Persoonlijk contact

Wij staan altijd voor u klaar, met snelle service & vol enthousiasme.

Flexibel

Wanneer de situatie tijdens een project veranderd, dan zijn wij altijd in staat om mee te bewegen.

Goede planning

Afspraak is afspraak - wij zorgen ervoor dat de diensten die u bij JB Projecten afneemt zorgeloos en op schema zullen verlopen.

Meer over ons

OVER JB PROJECTEN

Wij bij JB Projecten zijn erin gespecialiseerd om u te voorzien van isolatie, wapening en/of betonvloeren. Met meer dan 15 jaar ervaring bedienen wij u graag met ons enthousiasme & betrouwbare service.

Altijd binnen 24 uur een reactie!

VRIJBLIJVEND een
OFFERTE AANVRAGEN?